Samenwerken aan geïnspireerd onderwijs!

De Wastobbe

Zit uw kind op de Willem Alexanderschool en bent u op zoek naar een BSO die een nauwe samenwerking heeft met deze school? Dan is BSO “de Wastobbe” de juiste plek voor uw kind!

De Wastobbe heeft een convenant gesloten met de Willem Alexanderschool waarin o.a. is afgesproken dat de opvang doordeweeks altijd is geopend als de school gesloten is, zowel op vakantie-, studie- als vrije dagen.

De Wastobbe, onderdeel van Stichting Prokino, verzorgt opvang van hoge kwaliteit die past bij uw situatie. Onze betrouwbare medewerkers weten als geen ander hoe ze uw kind liefdevol en vakkundig kunnen opvangen. Na schooltijd worden de jongste kinderen opgehaald met een busje, de andere kinderen gaan onder begeleiding lopend naar de opvang. 

U kunt ook gebruik maken van onze voorschoolse opvang. Deze begint vanaf 7.30 uur. De kinderen van de voorschoolse opvang worden naar school gebracht en de jongste kinderen tot in de klas begeleid.

Er wordt zo veel mogelijk met leeftijdsgroepen gewerkt: 4/5 jarigen, 6/7 jarigen en een 8+ groep. Er zijn voor de kinderen leuke activiteiten; zo hebben we een timmerwerkplaats, een kookclub, een grote moestuin, een theatergroep en een CreAtelier waar geknutseld wordt.

Daaromheen zorgen we met ons themaprogramma “Doen” elke keer weer voor een leuk en uitdagend aanbod van actuele activiteiten. Tot slot wil ik nog benoemen dat we beschikken over een prachtig buitenterrein waar kinderen volop kunnen ontdekken, bewegen, sporten en spelen.

Hebben wij uw belangstelling gewekt kom dan eens langs op onze unieke locatie of bel voor een kennismakingsgesprek met 030-6084848. Wij kunnen u dan uitleg geven over de mogelijkheden en leiden u graag rond!

Meer informatie over de Wastobbe is te vinden op www.prokino.nl/nieuwegein

BuitenSchoolse Opvang

De Wastobbe

Contactadressen

Koninginnenlaan 5
3433 CT Nieuwegein
Telnr: 030-606 05 25

Julianaweg 28
3433 EB Nieuwegein
Telnr: 030-2217486

Lupinestraat 23
3434 HA Nieuwegein
Telnr: 030-6065165

WAS Nieuwegein