Samenwerken aan geïnspireerd onderwijs!

KMN Kind & Co

Op BSO en VSO IJsbeer zijn de kinderen van de Willem Alexanderschool van harte welkom voor opvang na schooltijd en tijdens de schoolvakanties. BSO IJsbeer is vanaf 14:00 uur geopend en sluit daarmee aan op de schooltijden. Tevens is er VSO opvang vanaf 7.30 uur vijf dagen per week.

KMN Kind & Co biedt de kinderen ontspanning en gezelligheid waarbij er ook veel aandacht is voor het welzijn van de kinderen. Buitenschoolse opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn. Afhankelijk van de leeftijd en de wensen van de kinderen bied KMN Kind & Co de kinderen iedere middag een middag vol plezier aan. Kinderen spelen, sporten, krijgen toneel aanbod, knutselen, te veel om op te noemen. In de Brede school de Lotus mogen wij gebruik maken van de grote keuken, het prachtige speellokaal, de leeskamer, en het atrium die vele mogelijkheden biedt voor de kinderen. Natuurlijk is er ook tijd om te eten, te drinken, met je vriendjes en vriendinnetjes te kletsen en genieten van buitenspelen. In de vakanties wordt er gewerkt met verschillende themaweken. 

Om het activiteiten aanbod nog verder uit te breiden werken we samen met muziekcentrum de KOM (voor muziek, theater, dansaanbod) en met NV Sportinrichtingen Nieuwegein, waarbij we naast de sportzalen in de wijk ook gebruik maken van sportcomplex Merwestein (voor aanbod van beweeg-activiteiten en kennismaking met diverse sporten).

Voor de oudere kinderen (vanaf 7 jaar) is ook BSO Bikkels een mogelijkheid. Deze BSO, gevestigd bij voetbalvereniging Geinoord biedt de kinderen een sportieve middag aan, waarbij de sportvelden natuurlijk gebruikt worden.

Meer informatie over KMN Kind & Co is te vinden op www.kmnkindenco.nl

BuitenSchoolse Opvang

Kind & Co

Contactadressen

Koninginnenlaan 5
3433 CT Nieuwegein
Telnr: 030-606 05 25

Julianaweg 28
3433 EB Nieuwegein
Telnr: 030-2217486

Lupinestraat 23
3434 HA Nieuwegein
Telnr: 030-6065165

WAS Nieuwegein