IMG_1708

Kinderopvang

De Willem Alexanderschool biedt goede mogelijkheden voor kinderopvang. Wij werken samen met Prokino, BLOS en Kind & Co. Doordat wij een samenwerking hebben met verschillende instanties, is er goed contact tussen school en opvanginstanties.

De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 12 jaar. Gezellig samen spelen staat centraal. De kinderen kunnen de middag deelnemen aan allerlei sport-, spel- en creatieve activiteiten. Voor de oudere kinderen is er gelegenheid om rustig huiswerk te maken.

BSO Kind & Co

Bij Kind & Co zijn de kinderen van de Willem Alexanderschool van harte welkom voor opvang na schooltijd en tijdens de schoolvakanties. BSO IJsbeer is vanaf 14.00 uur geopend en sluit daarmee aan op de schooltijden. Tevens biedt Kind & Co vijf dagen per week opvang vanaf 7.30 uur.

Voor de oudere kinderen (vanaf 7 jaar) is er ook nog een andere opvangmogelijkheid. Deze BSO, gevestigd bij voetbalvereniging Geinoord, biedt de kinderen een sportieve middag aan, waarbij de sportvelden natuurlijk gebruikt worden.

BSO Prokino

Stichting Prokino biedt voor- en naschoolse opvang aan. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt met leeftijdsgroepen: 4/5-jarigen, 6/7-jarigen en een 8+-groep. Er zijn voor de kinderen leuke activiteiten, denk aan een timmerwerkplaats, een kookclub, een grote moestuin, een theatergroep en een CreAtelier waar geknutseld wordt.

Na schooltijd lopen de kinderen onder begeleiding naar de opvang. De voorschoolse opvang begint om 7.30 uur. De kinderen worden naar school gebracht en de jongste kinderen worden tot in de klas begeleid.

BSO BLOS

Kinderopvang BLOS zorgt ervoor dat kinderen op een veilige en verantwoorde manier naar de buitenschoolse opvang komen. Na schooltijd (vanaf 14.00 uur) worden de kinderen dan ook opgehaald van school en onder begeleiding naar de buitenschoolse opvang gebracht.

Naast de reguliere opvang biedt BLOS ook flexibele opvang aan. Hierbij ben je niet gebonden aan vaste dagen in de week. Dat is handig als je bijvoorbeeld afhankelijk bent van werkroosters die regelmatig wijzigen. Je betaalt alleen voor de dagen die je werkelijk nodig hebt.

IMG_1837

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de verschillende aanbieders van kinderopvang. Voor een afspraak, inschrijving of voor meer informatie kun je contact opnemen via: